Bring on 2017👊🏻Da var det dags å starte det nye 'trenings-året' etter flere uker med overspising og usunn mat😖 Altså, ikke misforstå meg. Jeg elsker å kose meg med god mat, men når det går over flere uker føler man seg så sykt u-fresh. Følelsen av å være inne i en god trenings rutine med et sunt kosthold har så sinnsykt mye å si på både min helse og mitt humør. Ja, det er tiltak å komme seg på trening og spesielt etter en lang pause, men når man har tatt det første steget som er å komme seg dit er mye hjort. Det ble en pangstart på trenings året 2017 med en 3 timers styrke økt. I dag trente jeg både overkropp og ben, så jeg kommer nok til å gå som en and i morgen🐦 Gakk Gakk.#fitness #trening #livsstil #2017 


 

Én kommentar

buroyfoto

11.01.2017 kl.23:12

Det er ikke noe særlig følelse å følge seg u-fress etter "overspising" av mat som ikke er så sunt. Begynt og trene ordentlig igjen selv og angrer absolutt ikke på det ;) Lykke til videre!

Skriv en ny kommentar

henriknordhus

henriknordhus

25, Horten

Hello! Mitt navn er Henrik, jeg er en 25 år gammel mann som kommer opprinnelig fra Horten. Fortiden holder jeg til i Sydney hvor jeg studererJournalistikk og jobber som Model på deltid. Mine interesser omhandler alt fra reising til fitness og kosthold . Jeg ønsker å dele alt fra min hverdag i både Aussieland og Norge, samt begivenheter som skjer i og rundt mitt personlige liv. Håper dere liker bloggen mates!

Kategorier

Arkiv

hits